Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι ο εγωισμός τους

  Μπορεί πολλές φορές στη ζωή σου να αισθανθείς ότι αδικείσαι όταν τα πράγματα δεν παίρνουν την τροπή που επιθυμείς. Ισχύει όμως όντως κάτι τέτοιο; Μήπως τελικά όσα θέλουμε μας παραδίδονται όταν τα επιθυμούμε πραγματικά; Όταν προκειμένου να πάρεις έστω μια μικρή γεύση απ’ αυτό που θες, αυτό που έχεις ανάγκη, παραμερίσεις τα εγωιστικά σου συναισθήματα, τότε όλα θα αλλάξουν. Γιατί έτσι θα φτάνεις ολοένα και πιο κοντά στη συναισθηματική σου ολοκλήρωση.
Ο εγωισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να απαλλαγούν μια και καλή απ’ αυτόν. Κι όσοι τα έχουν καταφέρει, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα συνεχίσουν να πράττουν με τον ίδιο τρόπο. Για να αποτινάξεις από πάνω σου τοn μανδύα αυτόν, χρειάζεσαι ένα κίνητρο. Ένα κίνητρο το οποίο θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιος άλλος είναι σημαντικότερος για σένα, ακόμα κι απ’ τον ίδιο σου τον εαυτό. Τόσο πολύ μάλιστα που θα μπορείς να παραμερίσεις όσα σε κρατούν αλυσοδεμένο για να είσαι καλά μαζί του.
Η μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι ο εγωισμός. Μια τόσο μικρή λέξη με τόσο καταστροφικές συνέπειες. Αξίζει τα όσα χάνεις για να τον διατηρήσεις; Ό,τι σε αποτρέπει να ξεστομίσεις τις στιγμές που το χρειάζεσαι κι εσύ κι αυτός που αγαπάς δεν είναι σημαντικό; Ένα «σ’ αγαπώ», ένα «μου λείπεις», ένα «σε χρειάζομαι», μια «συγγνώμη», ένα «μη φύγεις». Δε λες αυτά που θέλεις από φόβο να μη γελοιοποιηθείς και χάνεις όσα έχεις πραγματικά ανάγκη. Όλα εκείνα για τα οποία φλέγεται η ψυχή σου.
Σε έναν καβγά σίγουρα το ευκολότερο πράγμα είναι το να νευριάσεις και να σηκωθείς να φύγεις χτυπώντας την πόρτα πίσω σου. Να κάνεις και λίγο εφέ δηλαδή. Το δυσκολότερο όμως είναι το να κοιτάξεις πίσω σου και να δεις την κατάσταση στην οποία αφήνεις τον άλλον. Να τον δεις να σε κοιτάει κατάματα και να περνούν απ’ τα μάτια του όλα όσα είπες ή όσα δεν είπες και τον πλήγωσαν. Είτε ήθελες να τα πεις είτε όχι. Οπότε προτιμάς απλά να φύγεις και να γλυτώσεις απ’ αυτό. Μη σε τουμπάρει κιόλας. Δε θα μας κάνει κι ό,τι θέλει κάθε φορά ε;
Θυμήσου τότε που ήμασταν παιδιά. Τότε που οι σχέσεις μας ήταν απλούστερες. Συνηθίζαμε να μαλώνουμε κάθε μέρα με όσους αγαπούσαμε και σε λίγα λεπτά παίζαμε ξανά μαζί τους ή τους είχαμε ήδη συγχωρέσει μετά την πρώτη ξινισμένη γκριμάτσα μας. Ίσως, αν μπορούσαμε καθώς μεγαλώναμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεία της παιδικής μας σκέψης, οι σχέσεις μας να ήταν πιο εύκολες. Το να μεγαλώνεις σίγουρα σου επιφυλάσσει πολλά δώρα κι εκπλήξεις, όμως, μαζί του έρχονται η περηφάνια κι ο εγωισμός, που πολλές φορές μας φορούν παρωπίδες χωρίς καν να προλάβουμε να το αντιληφθούμε.

ΕΡΩΤΑΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ~ΚΙΝΔΥΝΟΣ!



Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΚΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΝΟΙΑΞΙΜΟ… ΣΤΗΝ ΠΕΡΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ, ΥΦΗ, ΜΟΡΦΗ, ΑΙΓΛΗ, ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΛΚΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΥΝΔΕΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ. ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ <<ΨΑΧΝΩ>> ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ.
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΩ, ΣΕ ΆΛΛΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ, ΕΝΑ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΕΚΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΚΑΙΤΟΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΕΛΚΥΕΙ.
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΛΙ,ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ,ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΛΞΗ ΕΛΑΜΠΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ  ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΩ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ???? ΕΝΑ ΟΓΚΩΔΕΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΓΕΡΟ ~ΑΛΛΑ~ ΜΑΣ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΦΘΟΡΩΝ…..
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΔΥΟ ΨΥΧΩΝ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ,  ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟΝ ΓΑΡ.
 ΚΑΤΑΡΧΗΝ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΞΗ, ΤΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ <<ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ>>. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΘΥ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ~ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΣΘΕ~ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ Χ ΦΟΡΕΣ (ΑΡΧΗ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ). ΟΜΩΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ : ΠΡΩΤΟΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩ. ΤΟ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ,ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ. ΚΟΙΝΩΣ, ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ). ΩΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΕΙΝ, Ο ΕΡΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΑΥΡΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΒΕΛ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΑΠΛΟΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ,ΕΡΜΑΙΟ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ .ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ. Ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΑ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΦΕΝΑΚΗ, ΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ! ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ, ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΙΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ.
LIBERTE, EGALITE, FATERNITE ΛΟΙΠΟΝ!!!!!! VIVA LA VITA ΚΑΙ ΖΕΙΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ, Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΩΣ, UP TO YOU